Kolacja włoska
Przystawka pierwsza:
- 3 rodzaje Carpaccio: wołowe, z łososia i z krewetek podane na jednym talerzu
- Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
- Rolada z łososia wędzonego z kawiorem
Przystawka druga:
- Małże Św. Jakuba podawane na muszli
- Grillowana krewetka podawana na muszli z pikantnym sosem
- Krewetki z zielonym pieprzem w sosie maślano-czosnkowym
Zupy:
- Krem ze świeżych pomidorów
- Zupa cebulowa
- Krem selerowy
Primo piatto:
- Spaghetti Grana Padano
- Ravioli nadziewane łososiowym farszem w kremowym sosie krewetkowym
- Tortellini nadziewane ricottą i grzybami w kremowym sosie gorgonzola
Secondo piatto:
- Pstrąg faszerowany szpinakiem i łososiem na białaych szparagach w sosie prosecco
- Grillowana polędwica w sosie z czerwonego wina z grzybami leśnymi i zapiekanymi ziemniaczkami
- Filet z indyka w sosie gorgonzola z karmelowanymi gruszkami i orzechami włoskimi
Deser:
- Tiramisu
- Krem Brulle
- Panna cotta
Sprawdź, co u nas słychać!
Skontaktuj się!