tatar

Dania główne z mięs / Meat main courses / Secondi di carne

Wróć do listy

Dania główne z mięs / Meat main courses / Secondi di carne

Polędwica wieprzowa nadziewana szpinakiem i szynką parmeńską z zapiekanymi pomidorkami
Filetto di porcini ripieno con spinaci e prosciutto di Parma
Pork sirloin stuffed with spinach and Parma ham served with roasted tomatoes

Polędwica wołowa grillowana w sosie z czerwonego wina z grzybami leśnymi i ziemniakami zapiekanymi
Filetto di manzo con fungi e salsa di vino rosso
Grilled beef sirloin in red wine sauce with forest mushrooms served with jacket potatoes

Polędwica z grilla nadziewana czosnkiem i owijana boczkiem
Filetto di manzo alla griglia ripieno alla pancetta con aglio
Grilled sirloin steak stuffed with garlic and wraped in bacon

Filet z polędwicy wołowej z prawdziwkami na plackach ziemniaczanych
Filetto di manzo con funghi
Fillet steak with mushrooms

Polędwica zapiekana z krewetką w sosie krewetkowym z tagliatelle
Carne cotta con gamberetti in salsa di gamberetti
Beef cooked with shrimp in shrimp sauce

Pierś z kaczki w sosie morelowym podawana z zapiekanym purėe
Petto di anatra in salsa di albicocca arrosta servita con purèe
Duck breast in a apricot sauce served with roasted purėe

Fileciki w sosie serowo-gruszkowym z karmelizowanymi orzechami
Filetto di tacchino con salsa di pere e formaggio di arachidi
Turkey fillet with pear sauce and peanut-cheese sauce

Sprawdź, co u nas słychać!

Skontaktuj się!

Twoja wiadomość została wysłana. Dziękujemy.

Twoja wiadomość nie została dostarczona. Spróbuj ponownie.