Przystawka
- Trzy rodzaje aromatycznych pasztecików z gorącym pieczywem
Zupa
- Rosół z makaronem własnego wyrobu
Dania główne – 2,5 porcji na osobę
- Polędwiczki nadziewane szynką parmeńską i szpinakiem
- Staropolska pieczeń w sosie winno pieczeniowym
- Fileciki faszerowane aromatycznym pasztetem
- Schab w cieście francuskim faszerowany ziołami i pastą porową
- Łosoś na liściach szpinaku
- Roladki z pstrąga faszerowane szpinakiem i łososiem
- Ziemniaki zapiekane w ziołach
- Frytki
- Ziemniaki gotowane
- Pyzy na parze
- Sos winno – pieczeniowy
- Sos beszamelowy
- Sos kurkowy
- Sos porowy
- Zestawy trzech surówek( kapusta biała, marchewka, buraczki)
- Warzywa na parze
- Kapusta pekińska
Deser
- Deser lodowy z owocami i bitą śmietana
Zimne przekąski – 5 przekąsek na osobę
- Schab z śliwką w galarecie
- Indyk w maladze
- Galantyna z kurczaka
- Galart mięsny
- Polędwiczki wieprzowe z farszem
- Sandacz w galarecie
- Łosoś w galarecie
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka grecka
- Pieczywo
- Masło, masło czosnkowe, masło ziołowe
Gramaturę dań, jak i sposób podania dostosowane są do indywidualnych potrzeb klienta , które to ustalimy podczas spotkania.
Spełniamy życzenia standardowe jak i możliwe i nie możliwe.