Kolacja włoska

Przystawka pierwsza:

  • 3 rodzaje Carpaccio: wołowe, z łososia i z krewetek podane na jednym talerzu
  • Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
  • Rolada z łososia wędzonego z kawiorem

Przystawka druga:

  • Małże Św. Jakuba podawane na muszli
  • Grillowana krewetka podawana na muszli z pikantnym sosem
  • Krewetki z zielonym pieprzem w sosie maślano-czosnkowym

Zupy:

  • Krem ze świeżych pomidorów
  • Zupa cebulowa
  • Krem selerowy

Primo piatto:

  • Spaghetti Grana Padano
  • Ravioli nadziewane łososiowym farszem w kremowym sosie krewetkowym
  • Tortellini nadziewane ricottą i grzybami w kremowym sosie gorgonzola

Secondo piatto:

  • Pstrąg faszerowany szpinakiem i łososiem na białaych szparagach w sosie prosecco
  • Grillowana polędwica w sosie z czerwonego wina z grzybami leśnymi i zapiekanymi ziemniaczkami
  • Filet z indyka w sosie gorgonzola z karmelowanymi gruszkami i orzechami włoskimi

Deser:

  • Tiramisu
  • Krem Brulle
  • Panna cotta