Menu wykwintne

  • Sałatka cztery sery z żurawiną, orzechami włoskimi i oliwka czarną i kaparami
  • Krem „nerusco” krem selerowy
  • Krem rakowy (zupa)
  • Bakłażan zapiekany z białą mozzarellą i pomidorami suszonymi
  • Kuleczki serowe w koszyczku z grillowaną cukinią
  • Torcik z szybki parmeńskiej i mascarpone
  • Krewetki w ostrym Pesto zapiekanym w mulach
  • Pierś z kurczaka z gruszką w sosie serowo-orzechowym
  • Filet z polędwicy wołowej w koszyku parmezanowym
  • Łosoś na rata tui
  • Rolada z łososia wędzonego z kawiorem
  • Sola w migdałach na filo
  • Roladka drobiowa z oliwkami i bazylią w sosie porowo-pomarańczowo-miętowym
  • Wątróbka w sosie balsamicznym
  • Małże św. Jakuba w pikantnym porto z suszonych pomidorów