Przystawki na ciepło / Antipasti caldi / Hot starters

Grzanki z pomidorami, czosnkiem, świeżą bazylią i mozzarellą buffala
Pomidoro mozzarella
Croutons with tomatoes, garlic, fresh basil and mozarella buffalo cheese

Szpinak z czosnkiem w sosie śmietanowo-cytrynowym
Spinaci con aglio e salsa crema al limone
Spinach served with garlic in cream and lemon sauce

Zapiekane małże
Cozze al forno
Roasted clams

Mule lub małże w białym winie z aromatycznymi ziołami
Vongole / cozze al vino bianco
Clams / mule served in white wine and aromatic species

Krewetki z zielonym pieprzem na maślano-czosnkowym sosie
Gamberetti con pepe verde, burro e aglio
Shrimps served with green pepper prepared on butter

Frykas z wątróbki w sosie balsamicznym
Delicacy of the liver in balsamic sauce
Delicacy of the liver in balsamic sauce

Krewetki w ostrym pesto zapiekanym w muszlach
Gamberetti in pesto piccante al forno in conchiglie
Shrimps in spicy pesto baked in shells

Bakłażan zapiekany z białą mozzarellą i pomidorami suszonymi
Melenzane al forno con mozzarella bianca e pomodori secchi
Eggplant baked with white mozzarella and dried tomatoes

Ravioli nadziewane farszem łososiowym w kremowym sosie krewetkowym
Ravioli con salmone ripieno di salsa crema di gamberetti
Ravioli pasta stuffed with stuffed salmon in creamy shrimp sauce

Ravioli nadziewane ricottą i grzybami w kremowym sosie gorgonzola
Angolotti con ricotta e porcini con crema gorgonzola
Dumplings stuffed with ricotta cheese and mushrooms in creamy gorgonzola sauce